Spatadertherapie Brabant

Hoe waardevol je benen zijn, merk je pas als je klachten krijgt...

Spatadertherapie Brabant

Breda-Oosterhout-Zevenbergen

Over Wendy

Wendy Goossen heeft in 2008 haar diploma Spatadertherapie gehaald. Sindsdien speelt deze therapie een grote rol in haar werk en leven. Vanaf januari van dit jaar heeft ze de keuze gemaakt om zich volledig op de Spatadertherapie te richten. Wendy is tevens paramedisch/HBO geschoold en heeft als achtergrond Oefentherapie Cesar.Thuis heeft zij 2 zoontjes en een partner.

Over de praktijk

De praktijk voor Spatadertherapie Brabant is gericht op het wegnemen van klachten ten gevolge van spataderen en het verbeteren van de doorstroming van de bloedvaten en lymfevaten. De praktijk is op 3 locaties gevestigd: Breda, Oosterhout en Zevenbergen.

Missie van Wendy

Het is mijn missie om mensen met klachten agv spataderen -en hiernaast ook medici- bewust te maken van het feit dat er meer mogelijkheden zijn in behandeling van spataderklachten dan alleen de reguliere methoden. Vooral zwangeren en mensen die uitbehandeld zijn op het gebied van spataderen hebben vaak weinig mogelijkheden. Spatadertherapie kan hier een oplossing bieden. Daarnaast kan het heel mooi samengaan met het reguliere, bv. als mensen toch last blijven houden van de benen ondanks de steunkousen.