Spatadertherapie Brabant

Hoe waardevol je benen zijn, merk je pas als je klachten krijgt...

Tarieven Spatadertherapie 2019 

Intake en kennismakingsmassage Spatadertherapie   

€ 55,00

Behandeling Spatadertherapie  ca45 min.

€ 40,00

Losse intake 

(bv. als na de intake blijkt dat spatadertherapie niet geschikt voor je is of als je alsnog toestemming van de huisarts nodig hebt ivm een gezondheidsprobleem die niet samengaat met Spatadertherapie)

€ 15,00

Jaarabonnement

Hiermee kun je 1x per maand komen voor een behandeling Spatadertherapie. Je ontvangt 4 euro korting per behandeling. Vraag naar de voorwaarden.

€ 36,00

Contante betaling

In de praktijk zijn vooralsnog geen voorzieningen om per pin te betalen. Graag direct na de behandeling contant betalen.

De praktijk is niet verantwoordelijk voor het wel of niet vergoeden door een zorgverzekeraar. De cliënt blijft zelf verantwoordelijk voor de betaling van de behandeling.

No Show tarief / Betalingsvoorwaarden

Te laat afbellen (<24 uur)

50% van het tarief

Niet komen opdagen, zonder afbellen

100% van het tarief

Behandelingen dienen 24 uur van te voren te worden afgezegd. Te laat geannuleerde of niet nagekomen afspraken kunnen bij je in rekening worden gebracht. Als Spatadertherapeut ben ik afhankelijk van de inkomsten uit de praktijk. Niet betaalde gereserveerde behandeling betekent geen inkomsten en geen inkomsten betekent geen Spatadertherapie (meer) voor cliënten. Door bij Spatadertherapie Brabant in behandeling te komen, gaat u akkoord met de betalingsvoorwaarden.